سه شنبه ۰۳ دی ۹۸ ۱۰:۴۸
هشدار: در ماسك ها و طرز هاي خانگي احتمال ساخت آلرژي موجود است. مطالب اين نوشته ي علمي برگرفته از تارنما هاي فرنگي بوده و پيشين از استعمال انجام آزمايش آلرژي لازم ميباشد.
دراين خصوص مصرف ماسك ها و توليد ها مراقبتي از برندهاي داراي اعتبار كه آزمايشات كيفي و آزمايش هاي حساسيتي آن ها به وسيله متخصصين پوست آيتم تائيد ميباشد توصيه ميشود. سفيده تخم مرغ از ديرباز علاقه مندان اكثري در مورد زيبايي و تندرست پوست داراست. تخم مرغ از ۹۰٪ آب و ۱۰٪ پروتئين تاسيس شده است كه ۵۷٪ پروتئين جان دار در تخم مرغ در سفيده آن است. پروتئين و كلاژن جانور در سفيده، راهكاري مطلوب براي معالجه خطاها پوستي نظير رنگ، خواص ارتجاعي پوست ميباشد. ماسك ضد پيري: مواد: سفيده تخم مرغ و زردچوبه طرز: سفيده تخم مرغ را آنقدر هم زنيد تا به طور كامل كف نمايد، به اندازه نوك قاشق زردچوبه بيشتر فرماييد و بعد از ادغام نمودن اين دو ماسك را روي پوست چهره خويش به كارگيري كنيد. بگذاريد حدود ۲۰ دقيقه باقي بماند. سس با آب ولرم بشوريد. ترازو مصرف: ۱ توشه در هفته خاصيت سفيده تخم مرغ براي پوست: پروتئين: منجر ترميم، نوسازي و رويش بافت هاي پوستي مي گردد. پتاسيم: مرطوب كننده و آبرسانُ سبب ساز نگهداري رطوبت سلول هاي پوستي مي گردد. ريبوفلاوين: منجر از در ميان رفتن سموم و راديكال هاي آزاد توليد كننده چين و چروك ميشود. منيزيم: موجب براق شدن پوست و كاهش چين و چروك آن ميگردد. جدول قيمت غذايي سفيده تخم مرغ در مقايسه با زرده تخم مرغ : Nutrient White Yolk White % Yolk% پروتئين 3.6 g 2.7g 57% 43% چربي 0.05g 4.5g 1% 99% كلسيم 2.3 mg 21.9 mg 9.5% 90.5% منيزيم 3.6 mg 0.85 mg 80.8% 19.2% آهن 0.03 mg 0.4 mg 6.2% 93.8% فسفر 5 mg 66.3 mg 7% 93% پتاسيم 53.8 mg 18.5 mg 74.4% 25.6% سديم 54.8 mg 8.2 mg 87% 13% روي 0.01 mg 0.4 mg 0.2% 99.8% مس 0.008 mg 0.013 mg 38% 62% منگنز 0.004 mg 0.009 m 30.8% 69.2% سلنيوم 6.6 mcg 9.5 mcg 41% 59% تيامين 0.01 mg 0.03 mg 3.2% 96.8% ريبوفلاوين 0.145 mg 0.09 mg 61.7% 48.3% نياسين 0.035 mg 0.004 mg 89.7% 9.3% اسيد پنتوتنيك 0.63 mg 0.51 mg 11% 89% ويتامينB6 0.002 mg 0.059 mg 3.3% 96.7% اسيد فوليك 1.3 mcg 24.8 mcg 5% 95% ويتامين B12 0.03 mcg 0.331mcg 8.3% 91.7% ويتامين A 0 IU 245 IU 0% 100% ويتامين E 0 mg 0.684 mg 0% 100% ويتامين D 0 IU 18.3 IU 0% 100% ويتامين K 0 IU 0.119 IU 0% 100% DHA and AA 0 94 mg 0% 100% كاروتنوئيد 0 mcg 21 mcg 0% 100% خاصيت زردچوبه: زردچوبه دربردارنده بيش تر از ۳۰۰ آنتي اكسيدان ميباشد و به همين جهت به يك ماده غذايي درماني شگفت انگيز مبدل شدهاست. زردچوبه سرشار از كوكومورين ميباشد، كه دارنده خواص ضدالتهابي، ضدعفوني و ضدباكتريايي ميباشد. زردچوبه دارنده خواص پرنور كننده براي پوست ميباشد، موءثر در معالجه جوش و آكنه، معالجه لك و چين و چروك كاربرد دارااست.
- ۸۳ بازديد
- ۰ نظر